Monitoring

Monitoring maakt meer weten mogelijk

Weet je wat het effect is van je merkbeslissingen?

Iedereen neemt waar wat in zijn of haar straatje past. Daarom besloot een managementteam objectief hun merksucces te laten meten op basis van de big data die ze daarover ter beschikking hadden. Daardoor kregen ze een veel beter inzicht in de effecten van hun merkbeslissingen.

Wim Jurg Merkontwikkeling maakt het mogelijk voor managementteams om meer inzicht te krijgen in de effecten van veranderingen door in de organisatie aanwezige data te gebruiken. Door dezelfde analysen regelmatig  te herhalen is het mogelijk om de veranderingen in/ op tijd te signaleren en objectief te checken of merkbeslissingen bijdragen aan de merkontwikkeling. Meer…

Merkontwikkeling maakt het mogelijk goed in te spelen met uw merk op maatschappelijke veranderingen. Visievorming verheldert waar je samen naar toe werkt. Positionering laat zien hoe je je merk meer herkenbaar van alternatieve merken kunt laten onderscheiden en verdienmodel hoe je meer inkomsten kunt genereren met je merk. Beslischeck toetst overwogen merkbeslissingen vooraf en monitoring achteraf. Coaching is gericht op ontwikkelen van je merkcompetentie.

Mail merkontwikkeling@wimjurg.nl  of bel 06 – 107 44 198.

Brand slim met Wim

Productenarrow right icon

Dienstenarrow right icon

Klantenarrow right icon

Partnersarrow right icon

Blogsarrow right icon

Overarrow right icon