Visievorming

Visievorming maakt meer merkontwikkeling mogelijk

Ziet iedereen wel dezelfde stip op de horizon?

Een managementteam bestond uit vijf managers met zeer verschillende achtergronden. Ze zagen daarom andere kansen en bedreigingen, en ontwikkelden een innovatiefobie: een risicomijdende houding waarbij alles bleef zoals het was. Ze besloot daarom externe ondersteuning in te roepen om een gezamenlijk beeld van de toekomst van hun merk te ontwikkelen en hun onderlinge verschillen te verhelderen.

Vooruitkijken is altijd moeilijk. Niemand kan voorspellen hoe onze wereld erover honderd jaar uit zal zien. Hebben we nog auto’s? Gaan kinderen dan nog naar school? Er zijn veel vragen waar we geen antwoord op weten. Maar sommige dingen kunnen we ook wel voorspellen, zoals dat de toekomst ongelofelijk veel digitaler is en dat de Corona-crisis gaat zorgen voor een enorme versnelling van dit proces.

Bij visievorming integreert Wim je eigen bewuste en onbewuste informatie en die van je collegae over de mogelijkheden die maatschappelijke veranderingen bieden voor jullie merk. Zo zorgt Wim voor een gedeelde, heldere formulering van een duurzame toekomst als ook duidelijkheid over onderlinge verschillen en de wijze waarop deze kunnen worden opgelost.  Door de toekomst zelf mede vorm te geven, wordt ze beter voorspelbaar. Meer…

Merkontwikkeling maakt het mogelijk goed in te spelen met je merk op maatschappelijke veranderingen. Visievorming verheldert waar je samen naar toe werkt. Positionering laat zien hoe je je merk meer herkenbaar van alternatieve merken kan onderscheiden en verdienmodel hoe je meer inkomsten kunt genereren met je merk. Beslischeck toetst merkbeslissingen vooraf en monitoring achteraf. Coaching is gericht op ontwikkelen van je merkcompetentie.

Mail merkontwikkeling@wimjurg.nl  of bel 06 – 107 44 198.

Brand slim met Wim

Productenarrow right icon

Dienstenarrow right icon

Klantenarrow right icon

Partnersarrow right icon

Blogsarrow right icon

Overarrow right icon