Coaching maakt meer merkontwikkeling mogelijk

Hoe ontwikkelt je team zich?

Een gedreven managementteam realiseerde zich dat ze allemaal hun eigen kijk op duurzaamheid hadden. Ze merkten daarbij dat het lastig was om ruimte te maken voor de meningen van anderen, terwijl ze ook wisten dat anderen dingen zagen die zij niet waar-namen. Dus huurden ze een coach in, die het onderling vertrouwen in hun team bevorderde voor een meer open en gezamenlijke merkontwikkeling. Hun duurzame merkbeleid begon met een hecht MT.

Wim Jurg maakt het mogelijk voor managementteams zich te ontwikkelen in het duurzaam laten groeien van merken via een merkopstelling of een business simulatie: de kans om merkkennis, -kunde en -vaardigheden te ontwikkelen, en tegelijk hun samenwerking te optimaliseren.

Hoe ontwikkel je jezelf?

Een gedreven merkmanager wilde zijn zelfinzicht vergroten om meer bij te kunnen dragen aan een duurzame merkontwikkeling. Hij had de indruk meer te kunnen betekenen voor zijn organisatie als hij zijn ideeën over de nieuwe mogelijkheden van duurzaamheid voor hun merk beter kon onderbouwen.

De persoonlijke coaching van Wim Jurg is gericht op het optimaal inzicht krijgen in de mogelijkheden die de omgeving voor je merk biedt. Daarnaast geeft de CESIM-business-simulatie je de kans om niet alleen je merkkennis, -kunde en -vaardigheden te ontwikkelen, maar ook je samenwerking-competentie.

Ook was er gedreven HBO-opgeleide merkmanager die zich via een universitaire opleiding wilde ontwikkelen om beter bij te kunnen dragen aan een duurzame merkontwikkeling. Universitaire docenten krijgen echter weinig tijd om hun studenten goed te begeleiden. Dit maakte het lastig voor haar om efficiënt (af) te studeren.

Wim Jurg maakt een effectief en efficiënt scriptieproces mogelijk. De prijs is  €490 bij aanvang en € 990 bij succesvolle afronding (exclusief btw). Voor meer informatie klik op Begeleiding maakt effectief en efficiënt scriptieproces mogelijk en/of op Vormgeving scriptie.

Verder was er een merkmanager die wilde dat haar merkadviseur niet alleen rationele, analytische methoden gebruikte, maar ook emotionele, holistische.

Wim Jurg maakt het mogelijk voor merkadviseurs zich te ontwikkelen in het begeleiden van merkopstellingen. Meer informatie vind je op Basisopleiding Merkopstelling.

Merkontwikkeling maakt meer mogelijk

Merkontwikkeling maakt het mogelijk goed in te spelen met je merk op maatschappelijke veranderingen. Visievorming verheldert waar je samen naar toe werkt. Positionering laat zien hoe je je merk meer herkenbaar van alternatieve merken kunt laten onderscheiden en verdienmodel hoe je meer inkomsten kunt genereren met je merk. Beslischeck toetst door jou overwogen merkbeslissingen vooraf en monitoring achteraf. Coaching is gericht op het ontwikkelen van je merkcompetentie.

Mail merkontwikkeling@wimjurg.nl  of bel 06 – 107 44 198.

Brand slim met Wim

Productenarrow right icon

Dienstenarrow right icon

Klantenarrow right icon

Partnersarrow right icon

Blogsarrow right icon

Overarrow right icon