Opleiding merkopstelling 26 maart

Ben je bekend met organisatieopstellingen? En heb je wat met merken?

Basisopleiding Merkopstelling

In de basisopleiding leer je als manager hoe je zelf via een merkopstelling nieuwe merkinzichten in een merk kunt krijgen en/of hoe je als adviseur opdrachtgevers nieuwe inzichten kunt geven. Ook ontwikkel je je in het interpreteren van non-verbaal gedrag. Verder oefen je je in het psychologisch verantwoorde vragen stellen aan opdrachtgevers die het mogelijk maken om hun huidige merkvraagstuk op een nieuwe, systemische manier te kunnen en willen zien. Tot slot leer je deze inzichten verantwoord te rapporteren en de merkontwikkeling te monitoren. De focus van de opleiding ligt op een succesvolle ontwikkeling van de casus-merken van de deelnemers: essentieel voor het ontdekken van de waarde van merkopstellingen. Bekijk de video voor de opleiding als je er een beeld bij wilt. Ervaringen van de vorige groepen vind je hier.

Programma

In de eerste bijeenkomst wordt begonnen met parallelle opstellingen over ieders familiesysteen. Verder bespreekt Wim een voorbeeld van een recente casus van de online-, tafel- en fysieke versie. In de tweede t0t en met de vijfde bijeenkomst begeleid je afwisselend merkopstellingen in de deze drie varianten van elkaar en leer je primaire van secundaire elementen te onderscheiden. Op de zesde en laatste bijeenkomst begeleid je een merkopstelling over je eigen casus of die van een medecursist.

Wanneer

Vrijdag 26 maart, 23 april, 28 mei, 11 jun, 2 juli en 10 september 2021 van 15:00 – 20:00 uur.

Waar

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3
3882 RN, Putten.

Hoeveel
1001 euro, exclusief BTW; inclusief koffie, thee en diner; en Jurg (2010) Unravelling branding systems. Drie weken voor aanvang 500 euro en bij afronding 501. Bij deelnemers met onvoldoende vertoonde vaardigheden volstaat de aanbetaling van 500. Vanaf september 2021 wordt de prijs 1499.

Voorwaarde
Tekenen van vertrouwelijkheidverklaring over informatie verkregen uit de opleiding.

Certificaat
Deelnemers ontvangen certificaat Basisopleiding Merkopstelling bij voldoende vertoonde vaardigheden.

Waarom
Systemische merkinzichten leren genereren met merkopstellingen.

Voor wie
Vijftal ondernemers, managers, adviseurs en onderzoekers met HBO- of WO-opleiding en affiniteit met merken en opstellingen.

Door wie
Dr. Wim Jurg, Doctoraal (Master) Econometrie en Kandidaats (Bachelor) Psychologie in 1982; in 2010 gepromoveerd op merkopstellingen; de internationale expert op het versterken van merksystemen.

Hoe
Vijf bijeenkomsten in groep van circa vijf mensen. Klik hier voor de introductiepresentatie.

Bekijk de video, de toelichting en/of de flyer Basisopleiding merkopstelling voorjaar 2021.

Leer merkopstellingen begeleiden en meld je aan bij Wim:

06 107 44 198  / merkontwikkeling@wimjurg.nl

Contact informatie

Productenarrow right icon

Dienstenarrow right icon

Klantenarrow right icon

Partnersarrow right icon

Blogsarrow right icon

Overarrow right icon