Start nieuwe cyclus Basisopleiding Merkopstelling 14 februari 2020

Ben je bekend met organisatieopstellingen? En heb je wat met merken?

Basisopleiding Merkopstelling

In de basisopleiding leer je als manager hoe je zelf via een merkopstelling nieuwe merkinzichten in een merk kunt krijgen en/of hoe je als adviseur opdrachtgevers nieuwe inzichten kunt geven. Ook ontwikkel je je in het interpreteren van non-verbaal gedrag. Verder oefen je je in het psychologisch verantwoorde vragen stellen aan opdrachtgevers die het mogelijk maken om hun huidige merkvraagstuk op een nieuwe, systemische manier te kunnen en willen zien. Tot slot leer je deze inzichten verantwoord te rapporteren en de merkontwikkeling te monitoren. De focus van de opleiding ligt op een succesvolle ontwikkeling van de casus-merken van de deelnemers: essentieel voor het ontdekken van de waarde van merkopstellingen. Bekijk de video voor de opleiding als je er een beeld bij wilt. De ervaringen van de vorige groep vind je hier.

Programma

In de eerste bijeenkomst wordt begonnen met parallelle merkopstellingen over ieders casus met als elementen: B = Basisopleiding merkopstelling, C = Casus, I = Ik, jezelf, M = Monitoring en W = Wim Jurg. Verder bespreekt Wim een voorbeeld van een recente casus  van de tafelversie en de methode met representanten. In de tweede, derde en vierde bijeenkomst begeleid je afwisselend merkopstellingen in de tafel- en de representant-variant van elkaar en leer je primaire van secundaire elementen te onderscheiden. Op de vijfde bijeenkomst begeleid je een merkopstelling over je eigen casus of die van een mede cursist.

Wanneer

In 2020 van 11:00 – 15:00 uur op de volgende vrijdagen: 14 februari, 13 maart, 3 april, 8 mei en 12 juni van 15:00 – 19:00 uur.

Waar

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3
3882 RN, Putten.

Hoeveel

1001 euro, exclusief BTW; inclusief koffie, thee en soep met broodjes in de pauze; en Jurg (2010) Unravelling branding systems. Drie weken voor aanvang 500 en bij afronding 501. Bij deelnemers met onvoldoende vertoonde vaardigheden volstaat de aanbetaling van 500 euro.

Voorwaarden

HBO- of WO-opleiding, bekendheid met organisatieopstellingen en tekenen van vertrouwelijkheidverklaring over informatie verkregen uit de opleiding.

Certificaat

Deelnemers ontvangen certificaat Basisopleiding Merkopstelling bij voldoende vertoonde vaardigheden.

Download de pdf met deze informatie.

Kennis maken op vrijdagmiddag 10 januari om 16:00 uur

Op vrijdag 10 januari 2020 van 16:00 – 17: 00 uur bij SAMR(Dodeweg, Leusderend 36, Amersfoort) ben je van harte welkom voor een persoonlijke toelichting op de Basisopleiding Merkopstelling door Wim Jurg en de mensen die de opleiding hebben afgerond.

Leer merkopstellingen begeleiden

en meld je aan bij Wim:

06 107 44 198  / merkontwikkeling@wimjurg.nl